An Important Message from CJE’s President & CEO

October 9, 2023

Dear Friends of CJE,

As we wake to another day of horrific violence in Israel, I am greatly saddened by the images and stories of death and destruction. On behalf of all of us at CJE SeniorLife, I extend my deepest condolences to our family, friends, colleagues, residents, and clients that have been impacted by this senseless devastation.

Our team at CJE is working with our clients and residents to best support them during this very difficult time. In addition, like many of you I am feeling helplessness and looking to come together as a community, supporting one another and our brothers and sisters in Israel. From our partners at Jewish United Fund, we have learned there are two ways to immediately help:

  • Reach out to your friends and colleagues in Israel and around the world. Check in with them.
  • JUF has opened an Israel Emergency Fund to funnel critical support from our community to the Israeli people.

I pray for peace in Israel, and a future in which Israelis and all who are in the holy land can do so without fear.

Be well,

DanFagin.fw.png

Dan Fagin
President & CEO, CJE SeniorLife

 


Дорогие друзья CJE,

Когда мы просыпаемся и переживаем еще один день ужасающего насилия в Израиле, я очень опечален образами и историями смерти и разрушений. От имени всех нас в CJE SeniorLife я выражаю глубочайшие соболезнования нашей семье, друзьям, коллегам, жителям и клиентам, на которых повлияло это бессмысленное опустошение.

Наша команда CJE работает с нашими клиентами, чтобы наилучшим образом поддержать их в это очень трудное время. Кроме того, как и многие из вас, я чувствую беспомощность и хочу объединиться как сообщество, поддерживая друг друга и наших братьев и сестер в Израиле. От наших партнеров из JUF мы узнали, что есть два способа немедленно оказать помощь:

• Свяжитесь со своими друзьями и коллегами в Израиле и по всему миру. Свяжитесь с ними.
• JUF открыл Чрезвычайный фонд помощи Израилю для направления критической поддержки нашей общины израильскому народу.

Я молюсь за мир в Израиле и за будущее, в котором израильтяне и все, кто находится на святой земле, смогут делать это без страха. Всего хорошего,

Dan Fagin
President and CEO